Monday, November 28, 2005

Today I feel..



...eliminated

Friday, November 18, 2005

Δε Τσόις.

«Μα και συ χάνεις τις καλύτερες ευκαιρίες μου φαίνεται».
Εδώ και 10 λεπτά ανακάτευε απλά το φαγητό του, αυτή η έρμη η πατάτα πρέπει να’νιωθε σα χαλασμένος οδοστρωτήρας πάνω στη σάλτσα.
«Ναι ίσως έχεις δίκιο..Τελευταία είμαι κάπως..» «ΕΛΑ! Τέλει πάρει σιντί; Νάιλον κενούργκιο, πρώτο, καμ οοοοοοοοοον!»
Το ψηφιακό ρολόι στο χέρι του συμπαθούς νέγρου ήταν σαν πελώριο μαύρο τασάκι. Saiko;; “E..όχι..ευχαριστώ...». ‘Εσβησε το τσιγάρο στο κανονικό τασάκι.
«Μήπως να το ξανασκεφτείς; Τέτοιες ευκαιρίες δεν παρουσιάζονται ξανά. Κρίμα είναι». «Ξέρω, ξέρω..μαλακίζομαι..», μονολόγησε. ‘Ισως να μην το είπε καν φωναχτά.
Οι πατάτες με το ρύζι είχαν σχηματίσει βουνό ανάλογο αυτού του Ρίτσαρντ Ντρέιφους στις Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου. ‘Επρεπε να πάρει αποφάσεις. Στο μονοπάτι, να επιλέξει δεξιά ή αριστερά. Ένας ταξιτζής κόρναρε επί 10 λεπτά μόνος του έξω στο δρόμο.

ΟΚ, πρέπει να ανέβω ξανά το βουνό. Με όλες τις συνέπειες αυτού. Να αλλάξω ζωή, να ξεπουλήσω λίγα από αυτά που πίστευα. Τη δύναμη την έχω, το’χω ξαναπεράσει. Οι συνθήκες αλλάζουν, οι άνθρωποι μάλλον όχι.
‘Ολα καλά. Οι εξωγήινοι όμως, θα έρθουν;

Tuesday, November 15, 2005

Beats and Pieces


1Ευκαιρία για ταξίδι στα βόρεια: μία , δύο , παραλίγο τρεις* εξαιρετικές εκθέσεις στη Θεσσαλονίκη.
Και το φεστιβάλ κινηματογράφου πολύ ενδιαφέρον φέτος: ξεχωρίζουν τα αφιερώματα σε Michael Winterbottom, Patrice Chereau, αλλά και στην Miranda July και τον καλτ Seijun Suzuki, προβολές των Corpse Bride του Tim Burton, Cache του Michael Haneke, Keane του Lodge Kerrigan όπως και της τριλογίας του Chan-Wook Park, καθώς και μια έκθεση του βραβευμένου με Όσκαρ σκηνογράφου, Ντιν Ταβουλάρης, που θα φιλοξενηθεί στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.
*μόλις τελείωσε

2Είναι ιδέα μου ή το Precious των Depeche Mode έχει ένα sample από το Fade to Grey των Visage;

3SAW: προχωράς όλη την ταινία στο fast forward και βλέπεις τα τελευταία 5 λεπτά

4Αν οι Green Day είναι punk, εγώ είμαι ο Ozzy Osbourne

5‘Αχρηστο λινκ της εβδομάδας: Greenaway is back

6Να και κάποιοι γνωστοί μας σε blog

7Υπάρχει πιο εκνευριστικός ποδοσφαιριστής από τον Γιαννάκη Οκκά;

Friday, November 04, 2005

Σε είδα

01/11, Πανόρμου και Καντηλανάφτρας

Μωβ ζακέτα, άσπρη πυτζάμα, ροζ παντόφλες με κεφάλι Γκούφυ, κατέβαζες τα σκουπίδια, 12 τα μεσάνυχτα. Με κοίταξες μέσα από τα γυαλιά μυωπίας σου στο απέναντι παγκάκι, έκανες το τζατζίκι από την πίτα να στάζει στα πράσινα All Star μου, με μάγεψες. Θέλω να σε ξαναδώ νυχτερινή μου οπτασία..

Στείλε εδώ: zouzounitsos@diavaseme.com







eXTReMe Tracker